Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

AMD Ryzen and Radeon вдъхват живот на Avatar: Frontiers of Pandora™

08 декември 2023 13:01, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 457
AMD Ryzen and Radeon вдъхват живот на Avatar: Frontiers of Pandora™

7 декември 2023 г. - Геймърите с нетърпение очакваха Avatar: Frontiers of Pandora™ и от днес дългоочакваната игра вече е достъпна. С AMD Software Adrenalin Edition 23.12.1 геймърите могат да изпитат висока производителност, зашеметяваща визуална прецизност и завладяващ геймплей в оживения свят на Pandora с AMD Ryzen™ процесори и AMD Radeon™ графични карти.

 

AMD работи в тясно сътрудничество с Ubisoft в продължение на няколко години, за да разработи енджина Snowdrop, за да покаже един завладяващ свят, който доставя внушаващи страхопочитание визуализации с рейтрейсинг на вашия AMD Ryzen и Radeon гейминг компютър.

 

Avatar: Frontiers of Pandora™ е заглавие от наистина следващо поколение, но като такова е силно изискващо към стареещите графични карти и дори модерните персонални компютри , защото рейтрейсинг (проследяването на проникването на светлината) е постоянно активирано във всяка графична настройка в играта. Въпреки това, с AMD FidelityFX™ Super Resolution 3 (FSR 3) с активирано генериране на кадри, геймърите могат да очакват над 100 кадъра в секунда при игра с настройки за ултра качество с режим FSR 3 Quality с карта от серията AMD Radeon™ RX 7000, независимо дали играете на 4K с Radeon RX 7900 XTX и RX 7900 XT, 1440p с Radeon RX 7800 XT или RX 7700 XT, или на 1080p с RX 7600. Заедно с процесорите AMD Ryzen, AMD Radeon графичните карти осигуряват първокласно и вълнуващо игрово изживяване.

 

От днес до 30 декември 2023 г. геймърите ще получат безплатно копие на Avatar: Frontiers of Pandora™ с покупката на отговарящи на условията AMD Ryzen™ процесори и Radeon™ графични карти, освен към избрани AMD-базирани системи от участващи в промоцията търговски вериги. Подробности можете да намерите тук. За пълните правила и условия и за получаване на кодове на игри, геймърите могат да посетят www.amdrewards.com/.

 

Освен това, от днес до 18 декември, геймърите могат да получат шанс да спечелят тематичен AVATAR: Frontiers of Pandora™ високопроизводителен настолен компютър с любезното съдействие на Maingear - компютърът включва процесор AMD Ryzen™ 7 7800X3D и AMD Radeon™ RX 7900 XTX AVATAR : Frontiers of Pandora™ Limited Edition графична карта. Геймърите могат да кандидатстват за тази награда и да разгледат пълните подробности за състезанието тук.

 

За повече информация относно Avatar: Frontiers of Pandora™ геймърите могат да посетят www.amd.com/AvatarFrontiers. www.amdrewards.com