Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 12.12.2023 г., вторник

12 декември 2023 15:55, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 419
Сливен

Областният управител на Сливен инж. Маринчо Христов проведе среща с Джеймс Камбел – изпълнителен директор на Blythswood Care, шотландска благотворителна организация, и неговата съпруга Елизабет Камбел, която е дъщеря на Лорд Маккай, член на Камарата на Лордовете към Обединено Кралство Великобритания.

Започнаха откритите приемни на общинските съветници от ГЕРБ в Сливен – традиционните срещи с граждани ще се провеждат всеки понеделник от 10:00 до 12:00 ч. и от 13:30 до 15:30 часа.

Община Сливен съвместно с РИОСВ в Стара Загора организираха информационна среща за популяризирането и опазването на резерват „Кутелка“.

Възможностите за планинско колоездене в природен парк (ПП) "Сините камъни" край Сливен бяха сред темите, които обсъдиха вчера представители на различни институции в информационна среща за опазването на резервата, организирана от община Сливен и Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) – Стара Загора.

Окръжният съд в Сливен промени мярката за неотклонение от "парична гаранция" на "домашен арест" спрямо 45-годишният Йордан Стоянов, обвинен в домашно насилие.

През изминалото денонощие в Сливенско са регистрирани 10 заразени с коронавирусна инфекция.

Рекордно намаление от 40% преди Коледа предлага сливенския магазин Lee Cooper, който се намира в центъра на града, на – бул. „Хаджи Димитър“ №25.