Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 14.12.2023 г.

14 декември 2023 09:51, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 297
ОД на МВР Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 13.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 14.12.2023 Г.

 

Сливен: 29-годишен мъж от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „Опел Астра“ след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 14 декември в 03,00 часа в сливенския квартал „Колю Фичето“. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство е показала положителен резултат. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУ-Сливен издирват извършител, причинил телесна повреда на 39-годишен мъж. На 12 декември, около 23,40 часа, в РУ-Сливен е получен сигнал за възникнал конфликт между двама мъже в село Тополчане. Пострадалият е получил нараняване на главата и временна загуба на съзнание. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

 

Нова Загора: 52-годишен мъж от град Стара Загора, водач на лек автомобил „Форд Фокус“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 13 декември в 10,25 часа от патрулен екип на РУ- Нова Загора. Лекият автомобил е спрян за проверка на ул.“Патриарх Евтимий“ при полицейски обход в град Нова Загора. Пробата за употреба на алкохол е показала положителен резултат над 1,2 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за произшествия. Оказана е техническа помощ при един от сигналите. Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в отпадъци и сухи треви в Нова Загора, Сливен и Котел.