Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обновена AMD FSR 3 технология е налична на GPUOpen, поддържа повече игри

15 декември 2023 14:09, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 301
AMD logo

От днес софтуерът с отворен код за дългоочакваната технология AMD FidelityFX Super Resolution 3 е наличен за изтегляне на GPUOpen като част от AMD FidelityFX™ SDK, както и плъгин за Unreal Engine 5. Очаква се тази версия да ускори допълнително приемането на FSR 3 в игрите, докато се придвижваме към 2024 г.

 

Актуализираната версия на FSR 3 присъства в Avatar: Frontiers of Pandora™ и Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

 

Когато FSR 3 с генериране на кадри е активиран в Avatar: Frontiers of Pandora, геймърите могат да очакват невероятно изживяване с огромна кадрова скорост, играейки при настройки за ултра качество с карти от серията AMD Radeon™ RX 7000.

 

Освен това, след стартирането на FSR 3 получихме обратна връзка с искане за по-добра поддръжка за променлива скорост на опресняване (VRR), включително на всички дисплеи с технологията AMD FreeSync™. Актуализираната версия на AMD FSR 3 е оптимизирана за VRR, за да осигури още по-високо качество и по-гладки игрови изживявания с подобрено темпо на кадрите. Създадохме ръководство, което показва как да активирате FSR 3 в Avatar: Frontiers of Pandora заедно с предоставяне на някои допълнителни препоръки за оптимално игрово изживяване, когато използвате FSR 3 в тази игра тук.

 

След пускането на FSR 3 в първите две игри през септември, ние добавихме още игри към списъка с предстоящи заглавия, с добавянето на Farming Simulator 22, Starfield, Warhammer 40,000: Darktide и Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

 

За да научите повече за актуализираната версия на AMD FSR 3 и изданието GPUOpen, вижте блога на AMD тук.