Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 19.12.2023 г.

19 декември 2023 09:31, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 330
ОДМВР-Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 18.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 19.12.2023 Г.

 

Сливен: Криминалисти от участък „Надежда“ са разкрили кражба на парична сума в размер на 5000 лева. Парите са откраднати в края на миналата седмица от паркиран лек автомобил, собственост на 77-годишен мъж. След проведени издирвателни действия полицейските служители установяват извършителя. Той е криминално проявен мъж на 20 години от град Сливен. Първоначално е задържан за 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура-Сливен и е образувано досъдебно производство. В хода на разследването се установява, че същият е съпричастен към кражба на стойност 2600 лева- златни накити и мобилен телефон, от частен дом в квартал „Надежда“. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържания продължава.

 

39-годишен е задържан в град Сливен с пакетчета и други опаковки, съдържащи наркотични вещества. Проверката е извършена на 19 декември, около 03,00 часа, при ежедневните действия на полицията в Сливен срещу наркоразпространението. Полицейски екип от участък „Петолъчка“ е спрял ел. тротинетка, управлявана от 39-годишен мъж от град Сливен. В него са намерени и иззети пликчета и кутия, съдържащи суха листна маса и кристалообразно вещество, които при теста са реагирали на метамфетамин и канабис. Мъжът е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 18 декември, в 09,40 часа, на пешеходна пътека, намираща се на бул. „Ст. Караджа“ лек автомобил „Форд Ескорт“, управляван от мъж на 82 години е ударил жена на 73 години, пресичащата пътното платно. От произшествието е пострадала пешеходката. Тя е откарана в болнично заведение в град Сливен за оказване на медицинска помощ. По случая е образувано досъдебно производство.