Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 20.12.2023 г.

20 декември 2023 09:51, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 5 месеца, брой четения: 268
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 19.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 20.12.2023 Г.

 

Сливен: За по-малко от 24 часа криминалисти на РУ-Сливен са разкрили взломна кражба и са задържали извършителя. Сигналът е подаден на 17 декември от служител във фирма от град Сливен. Заявена е кражба на монитор, принтер, телефон и друго офис оборудване на стойност около 500 лева. След проведените издирвателни действия извършителят е установен. Той е мъж на 47 години, криминално проявен от град Сливен. Задържан е за 24 часа. Работата по досъдебното производство продължава.

 

Полицейски екип от участък „Петолъчка“, извършващ обход в малките населени места на община Сливен, е установил водач на лек автомобил, който си служи с неистинско свидетелство за управление. Проверката е извършена на 19 декември на път І-6, до разклона за село Тополчане. Спрян е лек автомобил „Сеат Толедо“, управляван от мъж на 34 години, жител на община Сунгурларе. Представил е свидетелство за управление полски образец, който е не истинско. По случая е образувано бързо производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Късо съединение е причината за възникване на пожар в дървена барака, пригодена за живеене на ул. „Разбойна“ в град Котел. Сигналът е получен в 12,59 часа, произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Котел. Пострадали няма. Спасена е една сграда. Унищожени са 100 кв.м. площ и домашно имущество.