Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областна администрация подкрепи благотворителна кауза в подкрепа на дете от Сливен

20 декември 2023 16:50, Гергана Георгиева (Областна администрация Сливен)
Излъчване: Област Сливен преди 4 месеца, брой четения: 241
Областен управител

На 19 декември в зала „Зара“ се проведе благотворителен коктейл, който обедини много хора с добри сърца.

Директори, представители на различни институции, кметове на общини, собственици на фирми, както и обикновени граждани проявиха щедрост и съчувствие обединени зад една кауза- събиране на средства за тринадесетгодишно момиче, възпитаничка на сливенско училище, която страда от остра форма на гръбначно изкривяване, за което и предстои операция. Държавата е осигурила по-голямата част от средствата за лечение, но е останала сума, която е непосилна за родителите на детето.

Домакин и водещ на събитието бе г-жа Мария Тодорова, представител на сдружението, организатор на благотворителната вечер.

В благотворителната инициатива се включиха и служители на Областна администрация Сливен, както и самият областен управител инж. Маринчо Христов, който бе там в качеството си на гражданин и дарител, подкрепящ всяко благородно дело.

„Искам да благодаря на организаторите и на вас- всички присъстващи , които дадохте сърце и душа в името на една кауза, като я приехте за своя собствена. В тези трудни времена има хора, които са непознати за нас. За тези хора обаче, всеки ден е борба за живот, борба да имат шанс за „утре“, да бъдат със своите близки, да мечтаят.

Благодаря за това, че съм тук заедно с Вас, за да превърнем тези мечти в реалност“ заяви той пред всички гости на събитието.

Под акомпанимента на музиканти , зала „Зара“ се изпълни с празничен коледен дух, а добрата новина дойде в самия край, когато стана ясно, че е събрана по-голямата част от оставаща сума необходима за операцията на тринадесет годишната Стоянка.

Снимки

Благотворителен коктейлБлаготворителен коктейлБлаготворителен коктейлБлаготворителен коктейлБлаготворителен коктейл