Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Финална пресконференция в гр. Сливен на най-мащабния ВиК проект „Постигнати дейности и бъдещи предизвикателства“

21 декември 2023 09:33, Калина Янева (ВиК Сливен)
Излъчване: ВиК-Сливен преди 4 месеца, брой четения: 215

В залата на хотел „Монте Ведета“, на адрес ул. „Планинска“ № 7, на 20.12.2023 г. в 11.00 ч., се проведе заключителна пресконференция на тема „Постигнати дейности и бъдещи предизвикателства“ по проект № BG16M1OP002-1.016-0008: „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и канализация - Сливен“ ООД“.

 

На събитието присъстваха областният управител на област Сливен Маринчо Христов, инж. Събев – главен инженер на „Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД”, Мартин Стоянов – представител на Звеното за управление на проекта, гости и заинтересовани страни.

 

Областният управител на област Сливен, г-н Христов констатира, че по-голяма част от планираните дейностите са успешно завършени и резултатите се открояват в няколко насоки, като представителите на местната власт и ВиК дружеството са показали, че могат всички заедно да обедният усилия в името на общото благо. Той подчерта, че в процеса на проекта всички са се изправили пред много неочаквани трудности, но са успели да се справят и с тях.

 

Главният инженер на Вик Сливен, г-н Събев също заключи, че реализацията на този важен проект за град Сливен и населените места наоколо се осъществил благодарение на съвместните усилия на Вик Сливен, Община Сливен,

Файлове

Конф.снимки [6.24MB]

Unknown file type

Конф.-снимки [4.76MB]

Unknown file type

Конф.-снимки [4.59MB]

Unknown file type