Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 21.12.2023 г.

21 декември 2023 10:40, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 285
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 20.12.2023 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 21.12.2023 Г.

 

Сливен: Притежание на наркотици са установили полицейски служители от участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен. На 20 декември, около 20,00 часа, патрулен екип, осъществяващ обход в малките населени места, е извършил проверка на 21-годишен мъж в село Сотиря. В него е намерена и иззета опаковка, съдържаща зелена листна маса, която е реагирала положително при теста за наркотични вещества. Мъжът е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

 

21-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „БМВ“, е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 20 декември, около 14,20 часа, в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Късо съединение в ел. табло е довело да възникване на пожар в търговски обект, намиращ се в сливенското село Тополчане. Сигналът е получен на 20 декември в 10,07 часа. Произшествието е ликвидирано от 2 екипа на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са 300 кв.м. покривна конструкция, бяла и черна техника, мебели, дограма, документи на магазина, хранителни и нехранителни стоки, както и 100 кв.м. покривна конструкция на къща, която се намира в непосредствена близост до произшествието. Спасени са 3 съседни сгради.