» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Екипът на Сливен Нет ви поздравява със светлия празник Рождество Христово!

25 December 2023 00:10, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 4 months ago, number of readings: 316
Светло Рождество Христово!

Весела Коледа! На този светъл празник Ви желаем мир и добро, любов и щастие, благополучие, успехи и крепко здраве. Нека вашият ангел пазител закриля вас и вашите близки от всички беди и нека вярата, мирът и благодатта царуват в душата ви.

 

Нека във вашите семейства цари доброта и разбирателство. Нека успехът и просперитетът ви съпътстват. Направете място в живота си за ежедневни прояви на доброта и най-важното, не губете вяра, защото тя е ключът към нашите победи и основата на нашите надежди. Всички искаме да бъдем щастливи и радостни всеки ден, затова не забравяйте, че Господ е казал повече да даваме, отколкото да вземаме, да обичаме ближния си, а не само себе си. Така че нека на този празник всички да бъдем по-близо един до друг, да дадем на семейството и приятелите си радостта от общуването и да си спомним онези роднини, на които не сме имали време да обърнем нужното внимание.

Нека оплакванията и тъгата останат в миналото. Дарявайте се взаимно със светлината на Божията любов, нека и най-смелите ви желания се сбъднат и късметът да съпътства всичките ви дела.

 

Светло Рождество Христово!