Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ТОП 10 мъжки парфюма

28 декември 2023 08:34, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 4 месеца, брой четения: 261
ТОП 10 мъжки парфюма

Който си мисли, че мъжете не са суетни, греши. Не по-малко от дамите те обичат да изглеждат стилни и модерни, забързани в своите бизнес дела. Това са най-верните и лоялни клиенти на любимата марка. Мъжете - за разлика от жените - не обичат да пробват всякакви модели и варианти на едно нещо. Когато им допадне определен козметичен продукт или аромат, могат с години да го използват и да му се радват, без да се задълбочават в излишни подробности.

 

Всеки ден мъжът “носи” със себе си печата от аромата на поне един козметичен продукт. Дезодорантът е задължителен, но едва когато кожата е ароматизирана с любимия парфюм, съвременният джентълмен става по-уверен, щедър и снизходителен. Мъжете не винаги правят разлика между парфюмно масло, парфюм, парфюмна вода, тоалетна вода и одеколон. Затова пък много добре знаят какво им харесва и какво - не.

 

Един от най-добрите подаръци, който можем да им подарим е да изберем за тях артикул сред най-добрите мъжки парфюми. Парфюмът е класика. Той е достатъчно изискан и специален аксесоар за всеки човек, поддържащ добър имидж. Но как да се ориентираме в този океан от предложения, марки и дизайнерски бутилки? Проведохме потребителско проучване и избрахме топ 10 на най-желаните и поръчвани аромати за мъже в онлайн магазин MAKEUP - дрогерията с най-богат избор на оригинални маркови продукти в страната.

 

Класация за най-добрите топ 10 мъжки парфюма

 

Парфюмна вода Ralph Lauren Ralph's Club - оръжие за специални поводи и срещи. Тук ухаят лавандула и натурален градински чай. Кедър от Вирджиния и мистериозни акорди на ветивер ще поставят печата на джентълмен върху собственика.

 

Парфюмна вода Swiss Arabian Shaghaf Oud Abyad ухае на пикантен пипер, бергамот и риган. Събужда симпатии и чувства с опушен тамян, кехлибар и кожен лабданум. Смирна, сандалово дърво, пачули и кожа се комбинират с ценен уд.

 

Тоалетна вода Bvlgari BLV Man ще прослави своя притежател със сплав от сандалово дърво, кардамон, който добавя стил и класа, джинджифил, хвойна и галангал. Съблазнява дамите за секунди и ги кара да се влюбят.

 

Парфюмна вода Armaf Club de Nuit Intense Man Limited Edition е плодова свежест от лимон, къпина и сладка ябълка. Сърцето е романтична бездна с бреза, прелестна роза и жасмин. Подарява благородство и абсолютна увереност.

 

Парфюмна вода Xerjoff Nio завинаги остава в паметта с бергамот, зелени нотки и нероли, чувствен жасмин, пикантен кардамон и индийско орехче. Привлекателен кехлибар, ветивер, гваяк, кедър и пачули ще поставят всяка жена на колене.

 

Парфюмна вода Bentley Bentley for Men Absolute е доза адреналин сред морето от ТОП 10 мъжки парфюми. Джинджифил и розов пипер, сандал, папирус и тамян ухаят през целия ден. Дъбов мъх, агар, кедър и амбър отварят всички врати пред собственика.

 

Тоалетна вода Laura Biagiotti Roma Uomo зарежда с енергията на мандарина, розов грейпфрут и босилек. Впоследствие дъбов мъх и здравец се преливат с кедър, ванилия, сандал и секси мускус. Спираща дъха нежност.

 

Тоалетна вода Guerlain Vetiver пленява с лимон и бергамот, подправени с пикантно индийско орехче, тютюнев лукс и ветивер. Полъх на кожа, влажен мъх и смирна финализират тази съблазнителна мъжка феерия.

 

Парфюмна вода Amouage Portrayal Man е всепризнат бестселър от световна класа. Някой го наричат капан за жени и с пълно право. Феноменалният аромат ухае на хвойна и ветивер. Фина теменужка покорява взискателните дами.

 

Тоалетна вода Coach Blue е чудесен ежедневен шлейф за всеки модерен и динамичен мъж. Композицията се разкрива с пристрастяващ абсент и лайм. Сърцето покорява с озон и лют черен пипер. Кехлибар и бял боров кедър хипнотизират.

 

Кога и кои места от тялото да пръскаме с парфюм

 

Предстои ви важна среща, фирмено парти или романтична вечер? Финалният щрих на вашата визия никога няма да е пълен и завършен без опияняващия нюанс на някой представител на елитните мъжки парфюми. Нанесете върху най-топлите места по тялото - на китките, врата и зад ушите. Съхранявайте в хладно помещение. Ако ви се очертава дълга нощ, можете предварително да се сдобиете и с мостра на любимия аромат, която да носите дискретно във вътрешния джоб на сакото. Преди среща очи в очи с други хора, предварително нанесете парфюма поне половин час по-рано, за да не звучи толкова ярко и интензивно. Помнете, че ароматите на всеки парфюм, бил той сред дамските или сред всички мъжки парфюми, имат три слоя. Когато ги пробвате в магазина в първия миг ви атакуват съставките на горния слой, които са ярки и по-свежи. Едва 20-30 минути след това ще можете да доловите нотките на сърцето, а след 1-2 часа и тези на основата.