» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Одобрени са всички 25 проекта на Община Нова Загора по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

29 December 2023 09:35, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 4 months ago, number of readings: 266
Община Нова Загора

Дни преди Рождество Министерството на регионалното развитие и благоустройството обяви резултатите относно подадените проекти по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Одобрени са всички 25 проектопредложения, подадени от Община Нова Загора. Изпълнението на първите осем от тях започва още с първия етап на програмата. Останалите 17 са предвидени да получат финансиране във втория етап. Кметът на Общината Галя Захариева изказа задоволството си от тази новина. Тя е най-добрата оценка за местната политика да се използват всички възможни източници за инвестиция на жилищната инфраструктура, както и за работата в общинска администрация, вложила много усърдие и професионализъм при подготвянето на проектите.

 

Класиране по процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд за Община Нова Загора"

Община Нова Загора