Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 04.01.2024 г.

04 януари 2024 10:07, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 4 месеца, брой четения: 296
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 03.01.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 04.01.2024 Г.

 

Сливен: Притежание на наркотични вещества е установено от служители на сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен. На 3 януари в центъра на град Сливен е извършена проверка на 20-годишен мъж. В него са намерени и иззети опаковки с вещества, които при теста са реагирали положително за наркотици. Мъжът е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Сливен при посещение на сигнал за семеен скандал. На 4 януари, около 03,50 часа, два полицейски екипа се отзовават незабавно на адреса. Конфликтът е възникнал между мъж на 33 години и 34-годишна жена. В хода на работата по случая 33-годишният мъж предава кутийка, съдържаща кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: В РУ-Нова Загора е образувано досъдебно производство за нарушаване на съдебна заповед за защита. На 3 януари е получен сигнал, че 25-годишен мъж е нарушил съдебна заповед, с която му се забранява да доближава на по-малко от 100 метра 22-годишна жена, с която са имали съвместно съжителство. Мъжът е задържан за 24 часа. За случая е уведомена Районна прокуратура-Сливен.