» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Ръководството на областна администрация се среща с Председателя на Народното събрание

12 April 2011 11:51,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1266
снимка

На 11.04.2011 г. в офиса на ПП ГЕРБ в Сливен се проведе среща с Председателят на Народното събрание Цецка Цачева, на която бяха обсъдени актуални теми, свързани с предстоящите избори, политическата конюнктура в страната и Сливен.

Срещата е организирана от ръководство на ПП ГЕРБ Сливен.

На нея присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Сливен и народен представител г-жа Десислава Танева, депутатите г-жа Юлиана Колева иг-н Диан Червенкондев, областният управител на Сливен г-н Марин Кавръков, зам. Областните управители г-н Пейчо Пейче и г-н Христо Карабекиров, кметът на Нова Загора г-н Николай Грозев и общинският координатор на Твърдица г-н Иван Петров.

Г-жа Цецка Цачева изрази своята удовлетвореност от активния живот на партийната структура. Депутатът Десислава Танева подари на Председателя на Народното събрание икона на Свети Димитър.

В края на престоя си Цачева и депутатите от ГЕРБ посетиха сливенското село Тополочане. Там те бяха посрещната по традиция с домашно приготвена питка и баница в пенсионерски клуб „Дълголетие”. Председателят на парламента поздрави хората от Тополчане и им подари фотоапарат, за да отразяват живота на пенсионерския клуб. От своя страна домакините подариха на Цачева статуя на Артемида, по повод предстоящия празник на юриста. На среща с жителите на селото се разискваха въпроси, свързани със социалните помощи за ромското население, финансовата дисциплина на държавата.

Photos

снимка