Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ръководството на областна администрация се среща с Председателя на Народното събрание

12 април 2011 11:51,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1231
снимка

На 11.04.2011 г. в офиса на ПП ГЕРБ в Сливен се проведе среща с Председателят на Народното събрание Цецка Цачева, на която бяха обсъдени актуални теми, свързани с предстоящите избори, политическата конюнктура в страната и Сливен.

Срещата е организирана от ръководство на ПП ГЕРБ Сливен.

На нея присъстваха областният координатор на ГЕРБ – Сливен и народен представител г-жа Десислава Танева, депутатите г-жа Юлиана Колева иг-н Диан Червенкондев, областният управител на Сливен г-н Марин Кавръков, зам. Областните управители г-н Пейчо Пейче и г-н Христо Карабекиров, кметът на Нова Загора г-н Николай Грозев и общинският координатор на Твърдица г-н Иван Петров.

Г-жа Цецка Цачева изрази своята удовлетвореност от активния живот на партийната структура. Депутатът Десислава Танева подари на Председателя на Народното събрание икона на Свети Димитър.

В края на престоя си Цачева и депутатите от ГЕРБ посетиха сливенското село Тополочане. Там те бяха посрещната по традиция с домашно приготвена питка и баница в пенсионерски клуб „Дълголетие”. Председателят на парламента поздрави хората от Тополчане и им подари фотоапарат, за да отразяват живота на пенсионерския клуб. От своя страна домакините подариха на Цачева статуя на Артемида, по повод предстоящия празник на юриста. На среща с жителите на селото се разискваха въпроси, свързани със социалните помощи за ромското население, финансовата дисциплина на държавата.

Снимки

снимка