Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 13.01.2024 г., събота

13 януари 2024 15:51, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 409
Сливен

Областният управител на Сливен Маринчо Христов отправи поздравление към ромската общност по случай Василица.

Ученици от Професионална гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“ – Сливен гостуваха на 12 януари в Министерството на отбраната и представиха част от традициите, свързани с ромския празник „Василица“, както и сурвакаха с пожелания за здраве и успехи.

По случай ромската Нова година – Василица, ръководството на Министерството на труда и социалната политика (МТСП) прие сурвакари от Професионалната гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“ в град Сливен.

Преди два дни сливенската общественост изпрати митрополит Йоаникий в последния му земен път – дядо Йоаникий почина на 9 януари след продължително боледуване.

Днес до обяд полицейски служители от пътна, териториална и охранителна полиция в област Сливен са връчили по домовете и на пътя електронни фишове на стойност 12850 лева.

В Сливен проектът "Музиката вместо улицата" отново търси финансиране за закупуване на музикални инструменти – вече са събрани пари за два контрабаса, но им трябват средства за кларинет, фагот и обой.

В Хуманитарната гимназия „Дамян Дамянов“ Сливен обявиха конкурс за директор, надпреварата ще бъде на два етапа – писмен изпит и събеседване.