» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 24.01.2024 г., сряда

24 January 2024 15:54, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 3 months ago, number of readings: 336
Сливен

Полицията в Сливен провери вчера училищата заради бомбени заплахи – проверките от страна на МВР се извършиха в координация с представителите на РУО и директорите на учебните заведения.

Пет линии на градския транспорт в Сливен от 23 януари са с нови маршрути заради ВиК ремонти – това са №2, 9, 12, 4а и 24 в посока от център към "Дюлева река".

По данни на Националния статистически институт преките чуждестранни инвестиции (ПЧИ) в нефинансовия сектор в област Сливен към края на 2022 г. възлизат на 133.9 млн. евро, което е с 1.7% повече в сравнение с предходната година.

Жена остана без книжка и работа заради дрифт в двора на КАТ-Сливен.

Кметове и председатели на общински съвети от 33-те общини от областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол участват в двудневния встъпителен форум за Югоизточния район за планиране, организиран от НСОРБ.

Сливен посреща утре Държавното по борба за юноши и девойки – схватките ще се проведат от 25 до 27 януари в зала „Васил Левски“.

Втората си контрола от зимната подготовка и първа на подготвителния лагер ще изиграе днес в Сливен „Етър“ срещу „Черноморец“ Бургас.