Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”

25 януари 2024 13:48, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 227
Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”

Днес в тържествена обстановка в сградата на РСПБЗН-Сливен бяха наградени победителите в областния етап на Националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2023-та година. Отличените служители са наградени с плакети и „Писмена похвала” със заповед на директора на РДПБЗН-Сливен комисар Денчо Чомаков.

Признание за своята работа получиха пожарникари от Районните служби в Сливен , Котел и Нова Загора. Младши експерт Марин Бакалов – началник на дежурна смяна в РСПБЗН-Котел, е победител в раздел „Пожарогасителна дейност“. Кристиян Борисов – инспектор в група „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност“ в РСПБЗН-Сливен, е победител в раздел „Контролна дейност”.

Комплексен победител е главен инспектор Васил Василев – началник на РСПБЗН – Нова Загора. Пред своите колеги той сподели, че не приема отличието като лична наградата, а като признание за добрата работа, което е резултат от общите усилия на целия екип на Районната служба в Нова Загора.

В категория „Партньори на ГДПБЗН” бе отличен Марин Радулов Радулов, предприемач от село Малко Чочовени, за неговия личен принос в потушаването на голям горски пожар през лятото на 2023-та година, възникнал в землищата на селата Гавраилово и Малко Чочовени. С помощта на предоставената от него техника пожарът е ликвидиран и са спасени стотици декари горски масиви и къщи в населените места.

Отличените служители ще участват в заключителния национален етап на конкурса „Пожарникар на годината-2023г.“, който ще се проведе в началото на месец февруари в град София. Да им пожелаем успех.

Снимки

Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”