» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”

25 January 2024 13:48, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 4 months ago, number of readings: 277
Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”

Днес в тържествена обстановка в сградата на РСПБЗН-Сливен бяха наградени победителите в областния етап на Националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2023-та година. Отличените служители са наградени с плакети и „Писмена похвала” със заповед на директора на РДПБЗН-Сливен комисар Денчо Чомаков.

Признание за своята работа получиха пожарникари от Районните служби в Сливен , Котел и Нова Загора. Младши експерт Марин Бакалов – началник на дежурна смяна в РСПБЗН-Котел, е победител в раздел „Пожарогасителна дейност“. Кристиян Борисов – инспектор в група „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност“ в РСПБЗН-Сливен, е победител в раздел „Контролна дейност”.

Комплексен победител е главен инспектор Васил Василев – началник на РСПБЗН – Нова Загора. Пред своите колеги той сподели, че не приема отличието като лична наградата, а като признание за добрата работа, което е резултат от общите усилия на целия екип на Районната служба в Нова Загора.

В категория „Партньори на ГДПБЗН” бе отличен Марин Радулов Радулов, предприемач от село Малко Чочовени, за неговия личен принос в потушаването на голям горски пожар през лятото на 2023-та година, възникнал в землищата на селата Гавраилово и Малко Чочовени. С помощта на предоставената от него техника пожарът е ликвидиран и са спасени стотици декари горски масиви и къщи в населените места.

Отличените служители ще участват в заключителния национален етап на конкурса „Пожарникар на годината-2023г.“, който ще се проведе в началото на месец февруари в град София. Да им пожелаем успех.

Photos

Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от  Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”