Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Частично прекъсване на водоподаването на 30.01.2024 г. в гр. Сливен

29 януари 2024 12:59, Калина Янева (ВиК Сливен)
Излъчване: ВиК-Сливен преди 2 месеца, брой четения: 339
ВиК – Сливен

„Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с „Реконструкция на водопроводната мрежа на гр. Сливен и връзка със съществуващи водопроводи“, ще бъде спряно водоподаването на 30.01.2024 г. (вторник) от 8:30 ч. до 18:30 ч.:

 

- За ул. „Г. С. Раковски“ в участъка от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Великокняжевска“ и прилежащите улици към тях.

 

При възникнали непредвидени ситуации, които налагат удължаване срока на работните дейности повече от 12 часа, ВиК Сливен ще осигури водоноска, която ще бъде на разположение на гражданите от засегнатите райони.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

За въпроси и повече информация, гражданите могат да се свържат с ВиК оператор на безплатен национален телефон 0800 80 180.

 

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД.