Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 13.02.2024 г.

13 февруари 2024 10:47, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 317
ОД МВР - Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 12.02.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 13.02.2024 Г.

 

Сливен: Полицейски служители от участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен са задържали 41-годишен мъж за домашно насилие. Сигналът е получен в ранния следобед на 12 февруари за семеен скандал в село Желю войвода. Задържаният е причинил лека телесна повреда на 38-годишна жена в условията на домашно насилие. Мъжът е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

36-годишен мъж от град Пловдив, водач на лек автомобил "Сузуки Игнис", е хванат да управлява след употреба на алкохол много над допустимото. Проверката е извършена на 17 февруари, около 17,00 часа, на бул. „Георги Данчев“ в град Сливен от екип на сектор „Пътна полиция“. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат 2,62 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. Задържан е за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

Криминалисти на РУ-Сливен работят по кражба от двора на фирма в град Сливен, заявена на 12 февруари. Кражбата е извършена за времето от месец юни миналата година до 7 февруари тази година. Откраднати са 4 броя метални портални врати. Заявената щета е на стойност около 8000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Нова Загора: Криминалисти на РУ-Нова Загора разследват кражба от частен имот в село Съдиево. За времето от 3 до 6 февруари от имота са откраднати ел. инструменти, кабели и арматурни колове. Нанесената щета е в процес на установяване.