Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нови назначения в ръководния търговски екип на AMD

13 февруари 2024 13:01, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 271
Нови назначения в ръководния търговски екип на AMD

13 февруари 2024 г. – Производителят на процесори и графични карти съобщава за назначения в екипа, отговарящ за глобалните търговски операции на компанията. Нийл Спайсър, който досега ръководеше поделението за продажби в глобалния дистрибуторски канал за компоненти, отсега ще има разширена роля и ще поеме отговорностите и за OEM бизнеса на AMD, с новата си титла като корпоративен вицепрезидент, глобални OEM продажби, продажби в дистрибуторския канал (Corporate Vice President, Global OEM, Channel Client & Graphics).

С разширените си отговорности Нийл Спайсър ще играе важна роля в стратегическото насочване и растеж за тези ключови области от бизнеса на AMD. Със своя доказан опит от 14 години в компанията, г-н Спайсър е позициониран перфектно на този пост, смятат от компанията.

 

„Развълнуван съм от възможностите пред мен, тъй като индустрията се впуска в нова ера на AI във всички продуктови линии на AMD. Нашите клиентски и графични продукти са в сърцето и душата на над 50-те години на AMD, като образуват невероятно продуктово портфолио, на което разчитат нашите партньори и клиенти,“ – коментира Нийл Спайсър.

 

Освен това, AMD издига на нов ръководен пост Омар Фахри, като корпоративен вицепрезидент отговарящ за бизнеса с процесорите Ryzen и графичните продукти Radeon, който ще бъде пряк подчинен на Нийл Спайсър.

Снимки

Нови назначения в ръководния търговски екип на AMD