» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Екипи на РДПБЗН- Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия в дните от 17 до 19 февруари

19 February 2024 10:46, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 2 months ago, number of readings: 212
pixabay.com

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в отпадъци край село Кортен и два сигнала за запалени комини в град Сливен.

 

На 17 февруари, около 21,45 часа, е получено съобщение за горяща селскостопанска постройка към необитаема къща, находяща се в с. Камен. Пострадали няма. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Спасени са 2 сгради. Унищожени са 140 кв. м. е покривна конструкция. Причината е в процес на установяване.

 

На 17 февруари в 22,08 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Ауди А“ във вилна зона „ Барутни погреби“. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са двигателен отсек, купе; 3 автомобилни гуми, преден регистрационен номер. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

Късо съединение в бойлер е причинило пожар в апартамент в сливенския квартал „Дружба“. Сигналът е получен на 17 февруари в 22,31 часа за запален бойлер. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причинени са материални щети на санитарното помещение.