Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 21.02.2024 г.

21 февруари 2024 12:45, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 196
ОДМВР-Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 20.02.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 21.02.2024 Г.

 

Нова Загора: 44-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Опел Вектра“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 20 февруари, в 10,30 часа, на ул. „Съби Димитров“ в град Нова Загора. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство.

 

Сливен: Служители на участък „Надежда“ към РУ-Сливен работят по сигнал за кражба на мобилен телефон, заявена на 20 февруари. За времето от 19,30 до 21,00 часа на 17 февруари неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата в жилището на 49-годишна жена в кв. „Надежда“ и е откраднал мобилен телефон "Samsung". По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на РСПБЗН- Сливен са се отзовали на 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Своевременно е ликвидиран пожар, без да причинят преки щети, възникнал в отпадъци в района на товарна гара в град Сливен. Оказана е техническа помощ при два от сигналите.

 

Екип на РСПБЗН-Сливен с четирима служители са гасили пожар в къща, намираща се в труднодостъпен за техника терен в местността „Каменка“ край град Сливен. Съобщението е получено в 13,11 часа на 20 февруари. Произшествието е ликвидирано. Пострадали няма. Унищожени са домашно имущество и 50 кв.м. от сградата. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън.