Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Юлиан Вергов с Цветана Манева на премиера на „Уроци по немски“

21 февруари 2024 14:13, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 303
Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“

Юлиан Вергов с Цветана Манева на премиера

Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“

 

Дебютният пълнометражен игрален филм на режисьора Павел Г. Веснаков, „Уроци по немски“, имаше своята премиера на голям екран снощи в Синема Сити. Лентата тръгва по кината този петък, 23 февруари.

 

Освен екипът и актьорите от филма, сред гостите които уважиха премиерата бяха продуцентите Евтим Милошев и Борислав Чучков, певицата Белослава, режисьорите Виктор Божинов, Димитър Коцев – Шошо, Зорница София и Станислав Тодоров – Роги, доктор Ненков, фотографите Богданов и Мисирков, водещият Къци Вапцаров, бившият кмет на София Йорданка Фандъкова и др.

Юлиан Вергов мина по червения килим с Цветана Манева, дъщеря си Алена и Явор Милушев.

 

„За мен това е много специален момент и искам да благодаря на всички хора от екипа, че помогнаха да направя своя пълнометражен дебют. Процесът е изключително дълъг, но съм щастлив, че вече можем да споделим филма с публиката“, сподели развълнуваният Павел Г. Веснаков.

 

За филма:

Юлиан Вергов влиза в главната роля в „Уроци по немски“. Той играе Никола, който работи и живее в България, но решава да замине за Германия, където да започне на чисто и да се отърве от неприятното минало. Преди пътуването той преосмисля живота си, в опит да обърне тази страница и да започне всичко отначало. Филмът ни запознава с един антигерой – характерът на Никола е изтъкан от противоречия: любов и насилие, желание да остане с любимите си хора и нужда да замине. Освен Вергов, зрителите ще видят и други любими актьори като Васил Банов, Елена Телбис, Стефка Янорова, Герасим Георгев - Геро, Станка Калчева и Меглена Караламбова.

 

„Уроци по немски“ е българо-немска копродукция (Movimento и Heimathefen Film & Media Jaeger Films) и e реализиран с подкрепата на Национален Филмов център и с медийната подкрепа на NOVA.

Снимки

Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“Снощи се проведе Гала премиерата на „Уроци по немски“