» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 22.02.2024 г., четвъртък

22 February 2024 15:49, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 2 months ago, number of readings: 328
Сливен

Четири общински училища ще получат средства от Министерството на образованието и науката за изграждане на нови или ремонт на съществуващите спортни площадки.

Поради авария по главен тръбопровод ще бъде спряно топлоподаването към целия град на 22.02.2024 г. за периода от 10:00 ч. до 20:00 ч.

На 22 февруари /четвъртък/ 2024 г., от 17:00 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни“-Сливен ще се състои премиерата на новата поетична книга на Кети Бозукова „Пеперудени необятности“.

„Екометал Инженеринг“ ЕООД отвори врати в Сливен, те търсят стари коли за скрап – базата им се намира в Южна промишлена зона, на ул. „Банско шосе“.

Христо Апостолов от Сливен има спешна нужда от финансова подкрепа за бъбречна трансплантация в турска болница, необходими са още 43 117 лева.

Агатополският епископ Йеротей, викарий на Сливенска митрополия, и Константийският епископ Михаил, викарий на Ловчанската епархия, са двамата претенденти, които ще се изправят в пряка битка за митрополитския престол на Сливенска епархия.

Ансамбъл за народни песни и танци "Сливен" подготвя премиерен спектакъл за националния празник – 3 март.