Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“

26 февруари 2024 19:55, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 2 месеца, брой четения: 285
Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“

На 23.02.24г. в ОУ „Панайот Хитов“ се проведе училищен кръг от Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“ (БДП). Състезанието включваше ученици от 5-7 клас, като се проведе в два кръга. Единият кръг бе писмен тест, а другият - майсторско управление на велосипед. Във втория кръг участие взеха два отбора – „Дизел“ и „Бензин“.

Победителят - отбор „Дизел“ бе в състав от: Антония Ленкова (5 кл.), Станей Стоянов и Гергана Иванова(6 кл.) и Константин Минчев (7 кл.).

Другият отбор - „Бензин“ бе в състав от: Сиана Стефанов и Панайот Лефтеров (5 кл.), Християна Иванова (6 кл.) и Иван Ралчев (7кл.).

Печелившият отбор – „Дизел“ заслужи участие в общинския кръг на състезанието, който ще се проведе на 7.03.24г. в ОУ „Елисавета Багряна“, гр. Сливен.

Всички участници получиха награди, грамоти и поздравления от директора на учебното заведение – г-н Маринов.

Денят на учениците от ОУ „Панайот Хитов“ беше изпълнен с много радости, веселие и усмивки. Децата бяха развълнувани, ентусиазирани и да не забравяме, че най-важното за едно дете е – да бъде доволно и щастливо.

Снимки

Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“