» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“

26 February 2024 19:55, Ivelina Todorova
Emission of: OS "P. Hitov" 3 months ago, number of readings: 324
Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“

На 23.02.24г. в ОУ „Панайот Хитов“ се проведе училищен кръг от Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“ (БДП). Състезанието включваше ученици от 5-7 клас, като се проведе в два кръга. Единият кръг бе писмен тест, а другият - майсторско управление на велосипед. Във втория кръг участие взеха два отбора – „Дизел“ и „Бензин“.

Победителят - отбор „Дизел“ бе в състав от: Антония Ленкова (5 кл.), Станей Стоянов и Гергана Иванова(6 кл.) и Константин Минчев (7 кл.).

Другият отбор - „Бензин“ бе в състав от: Сиана Стефанов и Панайот Лефтеров (5 кл.), Християна Иванова (6 кл.) и Иван Ралчев (7кл.).

Печелившият отбор – „Дизел“ заслужи участие в общинския кръг на състезанието, който ще се проведе на 7.03.24г. в ОУ „Елисавета Багряна“, гр. Сливен.

Всички участници получиха награди, грамоти и поздравления от директора на учебното заведение – г-н Маринов.

Денят на учениците от ОУ „Панайот Хитов“ беше изпълнен с много радости, веселие и усмивки. Децата бяха развълнувани, ентусиазирани и да не забравяме, че най-важното за едно дете е – да бъде доволно и щастливо.

Photos

Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“Националното състезание по „Безопасност на движението по пътищата“