Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев ще даде старт на кампания срещу агресията - „Чуй ме! Нито един повече!”

28 февруари 2024 17:11, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 месеца, брой четения: 208
лице на кампанията срещу агресията - „Чуй ме! Нито един повече!” - Владо Михайлов

Кампания срещу агресията и насилието „Чуй ме! Нито един повече!” ще стартира в Сливен на 29 февруари. Нейното начало ще бъде поставено в Общината от кмета Стефан Радев, под чиято егида е събитието. Лице на кампанията е актьорът и музикант Владимир Михайлов.

Организатори са Община Сливен и Младежки дом-Сливен, в партньорство с редица организации, образователни институции и младежки структури. Това е кампания за обединяване на усилията на местни институции, неправителствени организации, граждански групи и медии за общи действия против агресията и насилието. Каузата може да бъде успешна чрез солидаризиране на обществото, най-вече на децата и младите хора, чрез осъзнаване на ценности като взаимопомощ, съпричастност, добротворство, състрадателност, милосърдие и хармония в отношенията.

В рамките на кампанията ще се включват местни и национални обществени авторитетни личности и лидери. Ще бъдат провеждани срещи-беседи с ученици и млади хора. За решаване на проблемите с емпатия, добронамереност и хармонично общуване между младите хора е необходимо да се променят враждебните, груби и агресивни взаимоотношения в средата около нас и он-лайн пространството, смятат организаторите.