Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен

01 март 2024 11:13, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 месеца, брой четения: 191
Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен

Посланикът на Италия у нас Джузепина Дзара посети Сливен, придружена от делегация на Конфиндустрия България, водена от председателя Роберто Санторели. На среща в предприятието на италианския инвеститор Едуардо Миролио Нейно превъзходителство разговаря с кмета на Сливен Стефан Радев, областния управител Маринчо Христов, зам.-кмета по икономически въпроси Стоян Марков и представители на местния и италианския бизнес в региона.

Участниците в срещата се обединиха около мнението, че сътрудничеството между местната власт и предприемачите е на много високо ниво и то трябва да продължи.

 

Бяха обсъдени нови перспективи за привличане на още италиански инвестиции в областта и възможностите, които предлага региона. Бяха коментирани геополитическите отношения между двете страни, перспективите за по-нататъшно добро взаимно сътрудничество и цялостното развитие на региона.

 

Делегацията посети производствените цехове на завода, където беше запозната с технологичните процеси, съпътстващи производството на платове. Компанията една от първите италиански фирми, развиващи дейност в България, превърнала се в един от лидерите в текстилната промишленост с голям принос към икономиката на Сливенска област.

 

Конфиндустрия България е сдружение на италианското предприемачество у нас, създадено през 2000 година. Председателят Роберто Санторели връчи на на своя домакин Франко Миролио почетен плакет за цялостен принос на управляваната от него фирма в съвместната работа с Конфиндустрия България.

Снимки

Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен Италианският посланик Джузепина Дзара се срещна с местната власт в Сливен