Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 07.03.2024 г., четвъртък

07 март 2024 16:07, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 290
Сливен

Специализирано обучение за педагогически специалисти от региона беше проведено в Сливен на тема „Новите измерения на трафика на хора и рисковете от въвличане на деца в сексуална експлоатация“.

В момента няма много информация за задържания в София Илко Захариев, по-известен като Червения пират, заплашвал с имейли различни магистрати, кметове и влиятелни хора.

Двама митрополити оттеглиха подкрепата си за синодалната наредба, която спря изборите в Сливен за митрополит.

Областният управител на област Сливен инж. Маринчо Христов взе участие в двудневно събитие организирано от Световната банка под наслов „Интегрирано териториално развитие на регионите: Партньорства за нови възможности“, което се проведе на 5 и 6 март в Гранд хотел Пловдив.

От втори март таксиметровите шофьори в Сливен карат на по-високи цени за километър пробег.

В Сливенска митрополия се проведе среща на свещениците от Сливенска епархия с Варненския и Великопреславски митрополит Йоан – наместник на овдовелия престол на Сливенска митрополия.

Община Сливен ще бъде представена от четири културни институти на юбилейното 40-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо“, което ще се проведе следващата седмица – от 13 до 15 март в София.