» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 07.03.2024 г., четвъртък

07 March 2024 16:07, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 2 months ago, number of readings: 298
Сливен

Специализирано обучение за педагогически специалисти от региона беше проведено в Сливен на тема „Новите измерения на трафика на хора и рисковете от въвличане на деца в сексуална експлоатация“.

В момента няма много информация за задържания в София Илко Захариев, по-известен като Червения пират, заплашвал с имейли различни магистрати, кметове и влиятелни хора.

Двама митрополити оттеглиха подкрепата си за синодалната наредба, която спря изборите в Сливен за митрополит.

Областният управител на област Сливен инж. Маринчо Христов взе участие в двудневно събитие организирано от Световната банка под наслов „Интегрирано териториално развитие на регионите: Партньорства за нови възможности“, което се проведе на 5 и 6 март в Гранд хотел Пловдив.

От втори март таксиметровите шофьори в Сливен карат на по-високи цени за километър пробег.

В Сливенска митрополия се проведе среща на свещениците от Сливенска епархия с Варненския и Великопреславски митрополит Йоан – наместник на овдовелия престол на Сливенска митрополия.

Община Сливен ще бъде представена от четири културни институти на юбилейното 40-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо“, което ще се проведе следващата седмица – от 13 до 15 март в София.