Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 08.03.2024 г.

08 март 2024 12:35, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 285
ОДМВР-Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 07.03.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 08.03.2024 Г.

 

Сливен: Двама водачи на МПС са установени да управляват без шофьорски книжки в период на лишаване от правоуправление. Проверките са извършени на 7 март при ежедневния контрол по пътна безопасност.

В кв. „Даме Груев“ в град Сливен е спрян за проверка товарен автомобил “Форд Транзит“, управляван от водач на 45 години. При проверката се установява, че свидетелството за управление на водача е отнето по административен ред.

На кръстовище с улици „6-и септември“ и „Хан Крум“ в град Сливен е извършена проверка на 68-годишен водач на лек автомобил „Мазда“. Полицейските служители установяват, че свидетелството за управление на МПС на водача е отнето по административен ред.

По случаите са образувани досъдебни производства.

 

Полицейски служители са установили двама водачи на МПС, които управляват след употреба на алкохол над допустимото. На 7 март, в 22,00 часа, в кв. „Сини камъни“ в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от жена на 42 години. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултата над 1,2 промила. Образувано е бързо производство.

На 8 март, в 01,10 часа, на бул. „Бургаско шосе“ в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от мъж 41 години. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултата над 1,2 промила. Образувано е бързо производство.