Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Synectics използва AMD EPYC процесори в своите системи за наблюдение

12 март 2024 16:59, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 239
Synectics използва AMD EPYC процесори в своите системи за наблюдение

Компанията разчита на повишената сигурност и производителност на сървърните чипове на AMD

 

12 март 2024 г. - Synectics, лидер в усъвършенстваните системи за сигурност и наблюдение, избра процесорите AMD EPYC™ за своята платформа от следващо поколение. Това ще позволи на Synectics да предложи на клиентите няколко ключови предимства:

 

• Повишена производителност: Големият брой ядра и производителността на процесорите AMD EPYC позволяват на Synectics да осигури изключителна производителност в своите решения за наблюдение и сигурност. Това означава по-бързо време за реакция и безпроблемна работа за клиентите.

• Ценова ефективност: Процесорите AMD EPYC предлагат завладяващо съотношение цена-производителност, което позволява на Synectics да поддържа конкурентни цени, като същевременно предоставя висококачествени решения.

• Подобрена сигурност: Процесорите AMD EPYC предлагат вградени функции за сигурност, които помагат за минимизиране на областта за атака на киберпрестъпниците. Това е от решаващо значение за Synectics, тъй като техните системи защитават критично важни активи на клиентите.

 

Освен предимствата на процесорите AMD EPYC, сътрудничеството на Synectics с Lenovo и Avnet Integrated предостави допълнителни предимства, включително глобалното присъствие на Lenovo и техническата експертиза, гарантираща, че Synectics може да поддържа клиенти по целия свят. Екипът за OEM решения на Lenovo работи в тясно сътрудничество със Synectics, за да персонализира сървърите и да предложи оптимизиран пакет за поддръжка. Освен това AMD, Synectics и Lenovo имат общ ангажимент за дълъг живот на системите, който е в съответствие с нуждите на клиентите.

Допълнителна информация можете да намерите тук.