» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 14.03.2024 г., четвъртък

14 March 2024 15:50, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 2 months ago, number of readings: 340
Сливен

Проекти на сливенски училища бяха одобрени по Програмата на Министерството на образованието и науката за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2024 – 2027 г.

В Сливен от 29 март до 1 април ще се проведе единадесета поредна кампания по безплатна кастрация на домашни дворни кучета и котки.

Местната комисия за борба с трафика на хора (МКБТХ), съвместно с фондация „Инициатива съпричастност”, на 12 и 13 март проведе в Сливен превантивни дейности, насочени към лица със специални потребности и техните родители.

Кметът Стефан Радев изпрати съболезнователен адрес до Светия синод на Българската православна църква по повод кончината на Патриарх Неофит.

Кметът Стефан Радев посрещна вчера в Общината новия командир на Многонационалната бойна група на учебен полигон „Ново село“ полковник Мариано Скандура.

Община Сливен и „БалБок Инженеринг“ АД организират на 19 март пролетна кампания за безвъзмездно приемане на опасни отпадъци от домакинствата.

През последното денонощие в Сливенско не са регистрирани заразени с коронавирусна инфекция.

Още четири дни можете да разгледате в галерия „Май“ изложбата с картини на ученици от Основно училище „Панайот Хитов“ в Сливен.