Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"

16 март 2024 21:28, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди около 1 месец, брой четения: 494
На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"

На 14.03.2024 г. и 15.03.2024г. ученици от ОУ "Панайот Хитов", заедно с техния класен ръководител Мартиана Димова, бяха гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян". След като бяха посрещнати топло от бившите си учители и децата от групите, четвъртокласниците представиха накратко нашето училище.

С помощта на Chromebook лаптопи и облачните технологии нашите ученици заедно с децата от градината под формата на игра усвояваха и показваха знания.

Като ученици от Google референтно училище, нашите четвъртокласници умело използваха устройствата и показваха на децата от градината как с помощта на технологиите те учат в клас и как се развиват.

Ученичката от втори клас Хелена Стоянова разказа на бъдещите първокласници как минава денят на всеки ученик и какво разнообразие от дейности предлага нашето училище и колко е весело. Стилиан Тодоров сподели за своите успехи от математически състезания.

Като знак на топлота и приятелство, нашите ученици подариха малко сърце, израз на голямото сърце на нашата общност в ОУ “Панайот Хитов“.

Децата от групи „Мечо Пух“ и "Малките лъвчета“ показаха отлична подготовка.

Снимки

На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"На гости на децата от група „Мечо Пух“ и „Малките лъвчета“ от ДГ "Вержин и Хаик Папазян"