Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

НЧ „Надежда-1926“ в с. Гергевец с благодарност към Общината за извършения ремонт

20 март 2024 17:02, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди около 1 месец, брой четения: 190
НЧ Надежда село Гергевец

Настоятелството на НЧ „Надежда-1926“ в село Гергевец изпрати благодарствено писмо до кмета на Община Сливен Стефан Радев и екипа му по повод ремонта на сградата на читалището, който приключи преди няколко дни. В него се посочва, че благодарение на тази подкрепа в читалището вече има много по-добри условия за развитие и съхранение на традициите на Гергевец.

„Вашата подкрепа за пореден път доказва, че с общи усилия можем да осъществяваме много благородни каузи. Вярваме, че и в бъдеще ще можем да разчитаме на Вашите отзивчивост и готовност за съдействие. Още веднъж засвидетелстваме своята благодарност и искрено уважение към Вас“, пише Диана Пеева, председател на НЧ „Надежда-1926“.

В средата на този месец приключиха дейностите по вътрешния ремонт на културната институция. Двуетажната сграда разполага с голяма зала, където бе положена настилка от гранитогрес, бяха сменени дървените прозорци и порталните дървени врати, а стените и таваните бяха наново боядисани. Дейностите в малката зала на читалището включваха облицовки с гипсокартон по стените, монтаж на нова ел. инсталация с осветителни тела и боядисване. На втория етаж беше ремонтирано хранилището, където бяха сменени два прозореца и една врата, стените бяха измазани и боядисани, беше положена и нова подова настилка. Обектът разполага и с нов санитарен възел.

Това е поредният обект в населените места, които Община Сливен ремонтира.