Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

AMD се представя на Embedded World ’24 с програмно слово, новини и демонстрации

21 март 2024 08:16, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 274
AMD-logo

20 март 2024 г. - AMD ще даде старт на предстоящата конференция Embedded World 2024 с встъпителна реч за отключване на потенциала на AI на в периферните системи. Събитието ще се проведе в Нюрнберг, Германия, от 9 до 11 април. Освен това AMD ще представи продукти от следващо поколение и ще демонстрира най-новите си решения за вградени системи, приложими в най-различни области.

Програмно слово:

• Салил Радже, старши вицепрезидент и управител на Adaptive & Embedded Computing Group в AMD ще изнесе основна презентация, озаглавена AI в периферните устройства: Отключване на потенциала на AI приложенията, на 9 април в 10:10 сутринта в зала Токио.

 

Брифинги и демонстрации:

Експерти от AMD ще бъдат на щанда на компанията (Щанд #5-111, Зала 5), за да обсъдет най-новите продукти на AMD и конкретните възможности за тяхното приложение.

 

На щанда ще бъдат проведени следните демонстрации:

• Интелигентност с един чип: Демонстрацията ще покаже Versal адаптивна SoC, представляваща едночипово решение за цялостно ускорение на AI приложения.

• Интелигентни периферни системи: Демонстрацията ще включва AMD AI енджини за високопроизводителни периферни системи, като ще покаже стокова инвентаризация на плодове с помощта на ускорено разпознаване и машинно обучение.

• Embedded+ за машинно зрение: Демонстрацията ще покаже камера за фабрична автоматизация, свързана към компактна платформа Embedded+ чрез Ethernet, манипулиране на изображения, прехвърлено към Versal AI Edge и показвано с помощта на Ryzen Embedded Radeon графики.

• Разпределена роботизирана система за управление: Демонстрацията ще покаже разпределено управление на двигатели и цифрова визуализация на автономен мобилен робот на фабричен етаж в реално време.

• RISC-V с AMD MicroBlaze™: Демонстрацията ще покаже новия процесор AMD MicroBlaze V RISC-V, управляващ симулирана система за охлаждане.

• Автоматизирано паркиране: Демонстрацията ще симулира сценарий за автоматизирано паркиране с помощта на SimCloud на Cognata, LogiRecorder на Xylon и AMD Kria Automotive Carrier и K26 SOM.