Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

„БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“ на среща с бизнеса и съмишленици в Сливен

22 март 2024 10:13, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 183
„БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“ на среща с бизнеса и съмишленици в Сливен

В града на стоте войводи Кузман Илиев и екипа му бяха посрещнати от десетки активни млади хора и представители на малкия и среден бизнес от региона.

„Трябва да възпитаваме децата си с идеята да останат в България. Това може да стане, ако тук има добра икономика, бизнеса вирее и политическия елит не може да го смаже. Държавата трябва да остави малкия и среден бизнес да работи. Българските политици трябва да знаят, че единственото, което трябва да правят е да защитават народа си“, с тези думи се обърна към присъстващите председателят на „България може“ Кузман Илиев.

След официалната част срещата премина в дискусия, в която присъстващите задаваха въпроси към Илиев.

Икономиката на страната, дигиталното евро, влизането в еврозоната, демографската криза и войната в Украйна бяха само част от темите, които се дискутираха на срещата и от които се вълнуват младите хора и бизнеса от региона.

Това е поредна от серията срещи със съмишленици на екипа на “България може” в различни градове на страната. Следващата дискусия ще се проведе в град Пловдив на 26-и март (вторник).

Снимки

„БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“ на среща с бизнеса и съмишленици в Сливен„БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“ на среща с бизнеса и съмишленици в Сливен„БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“ на среща с бизнеса и съмишленици в Сливен„БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“ на среща с бизнеса и съмишленици в Сливен„БЪЛГАРИЯ МОЖЕ“ на среща с бизнеса и съмишленици в Сливен