Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина

30 март 2024 10:15, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди около 1 месец, брой четения: 392
В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина

Четвъртият национален форум по дентална медицина "Стоте войводи" се провежда в Сливен. Той се организира от Районната колегия на Българския зъболекарски съюз. На него присъстват специалисти по дентална медицина от цялата страна, както и студенти. На откриването гости бяха кметът Стефан Радев, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, д-р Николай Шарков - председател на Българския зъболекарски съюз и членове на управителния съвет на организацията.

 

Кметът поздрави участниците и организаторите на престижния форум.

"Вашата професия е изпълнена с предизвикателства и може би една от най-динамични развиващите се области в медицината. Продължавайте да влагате енергия и сърце в това, което правите", каза кметът.

 

Д-р Шарков заяви, че форумът вече е станал традиция и трябва да продължи да се утвърждава. Приветствие отправи и домакинът на събитието - председателят на Регионалната колеги на зъболекарския съюз в Сливен - д-р Иван Данчев.

 

В програмата на еднодневния форум са включени две сесии, които поставят актуални за денталната медицина теми. Лектори са специалисти от Измир - Турция, Пловдив и София.

 

Форумът е акредитиран по програмата за продължаващо медицинско обучение на лекарите по дентална медицина. Участниците получават сертификат със съответен кредит от задължителните часове за тяхното обучение.

 

Снимки

В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина В Сливен се провежда IV-ят Национален форум по дентална медицина