» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Сливен, кратки вечерни новини, 30.03.2024 г., събота

30 March 2024 15:56, Stanimir Petkov
Emission of: Tuida News 1 month ago, number of readings: 356
Сливен

Четвъртият национален форум по дентална медицина "Стоте войводи" се провежда в град Сливен, в който участват зъболекари от цялата страна.

На 29 март в зала „Сливен“ се състоя първият училищен концерт „Преглед на изкуствата“, организиран от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Общината.

ЮИДП-Сливен ще раздаде днес и утре безвъзмездно 10 000 фиданки по повод Седмицата на гората.

На 8 април в Сливен ще се проведе обществено обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) „Интегрирани инвестиции в новото поколение – за образовани, активни и работещи в региона млади хора“, която е преминала успешно етапа на административно съответствие и допустимост.

Новият председател на БСП в Сливен Стефан Щилянов стяга редиците преди изборите, като търси начини напусналите партията миналата година преди местния вот отново да бъдат върнати и сформиране на управленски екип.

Регионалната дирекция по горите – Сливен е извършила над 27 хил. проверки през изминалата 2023 г.

Виртуална изложба „75 години НАТО и 20 години България в НАТО“ бе открита вчера в пресклуба на БТА в Сливен в присъствието на областния управител Маринчо Христов и Пепа Чиликова, заместник-кмет по социални дейности в община Сливен.