Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

МБАЛ "Света Петка Българска" ЕООД - Нова Загора с нов управител

01 април 2024 08:46, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 163
МБАЛ "Света Петка Българска" ЕООД - Нова Загора с нов управител

Кметът на общината Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова Загора Константин Тачев и заместник-кметът Ивайло Енев, с ресор „Здравеопазване и социални услуги“, представиха днес пред екипа на МБАЛ „Света Петка Българска“ ЕООД новия управител – г-жа Антоанета Иванова. С благодарност към досегашния управител Станка Иванова и с пожелание за успех, се обърнаха гостите и служителите в новозагорската болница. „Предизвикателствата са много, но заедно ще продължим да търсим техните решения, както и досега“ – заяви Антоанета Иванова и благодари за оказаното доверие.

„С нов управител на общинската болница ще продължим всички добри мерки в сферата на здравеопазването по ремонтните дейности вътре в сградата, включително и ремонтни дейности по самата сграда. Още през април месец ще продължим програмата „Здравна грижа на място“, осигуряваща безплатни профилактични прегледи в малките населени места, като с радост мога да съобщя, че още лекари ще се включат в доброволческата здравна грижа.“, поясни г-жа Захариева.

Отправени бяха и благодарности от общинското ръководство и това на лечебното заведение към проф. Анна-Мария Борисова, дмн – Председател на Българско дружество по ендокринология и нейния екип от Университетска болница „Софиямед“ за включването на нашата община в програма, предоставяща безплатни изследвания за диабет, болести на щитовидната жлеза, хронично бъбречно заболяване, артериална хипертония и затлъстяване.

Община Нова Загора

Снимки

МБАЛ "Света Петка Българска" ЕООД - Нова Загора с нов управител