» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 16 сигнала за произшествия в дните от 29 март до 1 април

01 April 2024 11:02, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Tuida News 1 month ago, number of readings: 223
РСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село Кипилово

Оказана е техническа помощ от екип на РСПБЗН-Сливен на жена заседнала в асансьор. Спасени са 100 декара гора от екип на РСПБЗН-Котел и 400 декара овощна градина от екип на РСПБЗН-Твърдица при пожари, възникнали в сухи треви. Произшествията са ликвидирани, без да причинят преки щети.

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви, комини и отпадъци от екипи на РСПБЗН-Сливен /4/, Котел /3/, Нова Загора /2/ и Твърдица/2/.

 

Късо съединение е предизвикало запалване във външно ел. табло на ул. „Асеновско шосе“ в град Сливен. Произшествието е ликвидирано от 2 екипа на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожено е ел. таблото.

 

На 29 март екип на РСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село Кипилово. Екипът е съдействал на кметството за поставяне на гнездото с помощта на автомеханична стълба.

Photos

РСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село КипиловоРСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село КипиловоРСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село КипиловоРСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село Кипилово