Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Информационен бюлетин на ОД МВР - Сливен за 02.04.2024 г.

02 април 2024 10:55, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 240
ОДМВР-Сливен

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 06,00 ЧАСА НА 01.04.2024 Г. ДО 06,00 ЧАСА НА 02.04.2024 Г.

 

Нова Загора: Полицейски служители са установили притежание на наркотици. Проверката е извършена на 1 април в хода на засилената патрулна дейност в град Нова Загора. Спрян е лек автомобил „Ауди“. 22-годишна жена, пътник в автомобила, е предала доброволно пакетче, съдържащо наркотично вещество. Жената е задържана за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Сливен: Двама униформени от участък „Запад“ са спасили мъж на 64 години, паднал в напоителен канал. Инцидентът е станал малко след 12,00 часа вчера в напоителния канал по пътя град Сливен- с. Чинтулово. Сигналът е подаден от граждани. Към мястото незабавно са изпратени екипи на участък „Запад“ към РУ-Сливен и екип на РСПБЗН-Сливен. Полицейските служители са успели с помощта на въже да извадят мъжа невредим. Прегледан е от екип на ЦСМП-Сливен.

 

Нощният патрулен екип на участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен е установил 23-годишен водач на лек автомобил „Нисан“, който управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Пробата е извършена с техническо средство на 2 април, в 01,40 часа, в района на кръстовище „Петолъчка“. Мъжът е от град Стралджа, задържан е за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

--------------------------------

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР-Сливен са съставени 97 актове за административно нарушение, фишове и ел. фишове за нарушения на ЗДвП, КЗ и по линия на КОС и Териториална полиция.

 

Екипи на групи „Патрулно-постова дейност“ към районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел, Твърдица и сектор „Пътна полиция“ са се отзовали на 44 сигнала от тел.112 и граждани за битови скандали, неправилно паркиране и други. Съставени са 7 протокола за предупреждение.

 

Направени са 123 проби за употреба на алкохол и 2 за наркотици-една проба е показала положителен резултата над 1,2 промила.

 

Служители на РУ-Твърдица са провели беседа на тема пътна безопасност с ученици от училище „Неофит Рилски“.