Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

И невролози се включват в безплатните прегледи на деца на 13 април

02 април 2024 18:07, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 3 седмици, брой четения: 614
---

И невролози ще се включат в безплатните прегледи на деца 13 април. Лекарите са част от Програма "Детско здраве", в която участват водещи специалисти от болница "Пирогов" и лекари от Столична лекарска колегия. Те идват в Сливен по покана на МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен

 

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология и офталмология. Екипът се допълва и с невролози. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18 г. в МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД.

 

Прегледите ще се извършват на 13.04.2024 г., събота, от 9.00 ч. до 14.00 часа в сградата на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД , гр. Сливен, ул. Христо Ботев №1, ет.2 в Приемно-консултативни кабинети.

 

Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.

 

Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с Остри респираторни заболявания.

 

Желаещите родители могат да се възползват от възможността, като предварително си запишат час през регистратурата на лечебното заведение, всеки делничен ден между 10:00 до 17:00 часа. Телефон за контакт 044/ 611 804.