Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Лекар от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!

09 април 2024 13:55, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 седмици, брой четения: 190
Kampaniq

Още една позната на сливенската общественост личност се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“. Това е началникът на отделението по анестезиология и интензивно лечение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ - д- р Юлия Бянкова. Началото на кампанията, обединила обществени личности, хора от бизнеса, училища, културни институти, неправителствени организации и други срещу насилието над и от деца, бе дадено в началото на март.

Доктор Бянкова е добре позната в лекарските среди и се ползва с голямо доверие сред колегите си. По време на срещата си с ученици от ОУ „Димитър Петров тя призова тийнейджърите за повече инициативи, свързани с добротворни каузи, подпомагащи нуждаещи се хора. Медикът сподели и примери как да постъпват в условията на различни видове агресия.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ се организира от Община Сливен и Младежкия дом. Нейно лице е популярният актьор и музикант Владимир Михайлов. Инициативата ще продължи до края на годината и планира да привлече към каузата още редица популярни личности.

Срещите-беседи с ученици и младежи ще продължат през цялата кампания.

 

Снимки

KampaniqKampaniq