Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Лекар от МБАЛ "Д-р Иван Селимински" се включи в кампанията против агресията

09 април 2024 10:41, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 3 месеца, брой четения: 366
---

Още една позната на сливенската общественост личност се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“. Това е началникът на отделението по анестезиология и интензивно лечение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ - д- р Юлия Бянкова. Началото на кампанията, обединила обществени личности, хора от бизнеса, училища, културни институти, неправителствени организации и други срещу насилието над и от деца, бе дадено в началото на март.

Доктор Бянкова е добре позната в лекарските среди и се ползва с голямо доверие сред колегите си. По време на срещата си с ученици от ОУ „Димитър Петров тя призова тийнейджърите за повече инициативи, свързани с добротворни каузи, подпомагащи нуждаещи се хора. Медикът сподели и примери как да постъпват в условията на различни видове агресия.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ се организира от Община Сливен и Младежкия дом. Нейно лице е популярният актьор и музикант Владимир Михайлов. Инициативата ще продължи до края на годината и планира да привлече към каузата още редица популярни личности.

Срещите-беседи с ученици и младежи ще продължат през цялата кампания.

 

Снимки

------