Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 13.04.2024 г., събота

13 април 2024 16:03, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 2 седмици, брой четения: 611
Сливен

В хотелски комплекс „Национал Палас“ бе представена автобиографичната книга на Стоян Симеонов „Един /не/обикновен живот“.

Кметът на Сливен Стефан Радев беше избран за председател на Управителния съвет на Регионалната асоциация на общините /РАО/ "Тракия".

Представители на Община Бургас представиха пред жителите Сливен проекта за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион.

Министерският съвет възложи на бившият сливенски депутат и министър на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите.

В заседателната зала на Областна администрация в Сливен се проведе регионална конференция на тема „Прибирам се вкъщи след работа! Някой ме чака там“.

Театър „Класика“ при ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ отпразнува своята 33-та годишнина с представяне на пиесата „Има един народ“, написана от ръководителя на театралната формация и преподавател в гимназията Соня Келеведжиева.

Община Сливен организира представяне на книгата "Каракачаните в България" на Еврипидис Макрис, която беше преведена на български език.