Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 17.04.2024 г., сряда

17 април 2024 16:01, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 437
Сливен

В Сливен предстои на 18 април второ събитие от съвместния проект на сливенския Симфоничен оркестър и Национална художествена гимназия „Димитър Добрович”.

На 20 юни /четвъртък/ от 20:30 ч. град Сливен става част от Концерти с кауза „С песен и стих в сърцата“ – събитието ще се проведе на лятната сцена в крепост Туида.

Окръжен съд Сливен върна делото за катастрофата, при която миналата година в ранните сутрешни часове на Гергьовден бяха пометени и убити от джип четирима мъже, возещи се в каруца без светлинни обозначения.

Сливенско присъствие има в първата официално обявена листа с кандидати за Европейския парламент, сред имената е Филип Кънев.

Специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност, наркоразпространението, незаконен добив на дървесина, нерегламентирана продажба на акцизни стоки, опазване на обществения ред, пътна безопасност и осигуряване на полицейско присъствие в уязвимите района, участъци, махали и квартали, е проведена на територията на ОДМВР-Сливен.

Инър Уийл Клуб Сливен уведомява жителите на града, че са намерени извършителите на вандалския акт срещу куклата Кели, поставена в района на пл. „Васил Левски“ и им е потърсена отговорност.

За поредна година Сливен се включва в благотворителната кампания на "Капачки за Бъдеще“ на 20 април.