Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

България се представя на водещото глобално събитие за козметика в Париж

17 април 2024 12:43, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 292
България се представя на водещото глобално събитие за козметика в Париж

НЕУСТОИМ БЛЯСЪК НА ПЪРВОКЛАСНИ ПРОДУКТИ

 

Как се стига от Долината на розата до световните сцени

 

IN-COSMETICS GLOBAL завладя света. Водещото глобално събитие за козметика, етерични масла и суровини за продукти за лична хигиена отвори врати във френската столица. Изложението в Paris Expo Porte de Versailles ще продължи до 18 април 2024 г. и обещава да бъде едно от най-впечатляващите досега. Форумът ще посрещне над 12 500 специализирани посетители от цял свят, предлагайки несравнимо пътешествие в света на чистите натурални продукти и нови функционални съставки, през постиженията в научноизследователската и развойна дейност, следващи потребителските предпочитания. А поведението на потребителите вече е различно и естествено диктува нови подходи на предлагане и реклама, авангардни продукти и обучителни сесии, които ще отключат тенденциите за красота от утрешния ден със засилени образователни програми.

 

В основната палата на изложението, редом до световните лидери, на щанд 1X109 са фирмите от България, членове на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“ (БНАЕМПК). АПИС АГРО 98 ООД, АЯЛИ ГРУП ЕООД, ДЕНИТА ООД, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА И БИЛКИ ООД, КАТЕКО ООД отново представят първокласни продукти родно производство, които проправят силното влияние на страната върху пазара с етерични масла, аромати, козметика. Българското участие се осъществява с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие“. На самостоятелни щандове са и фирмите ГАЛЕН – Н ООД, в зала 1 щанд U49, ЕНЪО БОНЧЕВ ПРОДАКШЪН ООД в зала 1, щанд U40, ПАВЛОВИ ФУУД ИНДЪСТРИЙС ООД в зала 1, щанд R148.

 

„България е синоним на първокласно качество, държейки короната на „Родината на розата“. За българските производители е важно да имат равноправен достъп до най-големите доставчици на суровини, до производителите на премиум козметика и участието ни в това изложение ни осигурява ценна възможност за това. Осъществяваме нови контакти, затвърждаваме водещата ни позиция в сектора за суровини и усвояваме последните трендове в маркетинга във висококонкурентния сектор на козметиката, погледнат от Париж. Всяка една от фирмите ни е посланик на България, затова и подкрепата за компаниите е много важна, за да стигнат до най-престижните витрини в света - от Париж до Ню Йорк, от Рим до Токио“, каза Гергана Андреева, изпълнителен директор на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“.

 

В изложението българските фирми участват редом с водещи доставчици на съставки за лична хигиена, включително Ashland, BASF, Clariant, Evonik, Lubrizol и Symrise. Специфични за всяка страна павилиони също присъстват на събитието с множество производители от Франция, Обединеното кралство, Испания, Бразилия, Южна Африка, Индонезия, Перу и Китай. Интерес предизвикват сесиите на Marketing Trends с презентации от Euromonitor International, Kline & Co, Beautystreams, Ecovia Intelligence и Reach24, както и наскоро разширената Sustainability Zone за нови продукти, включваща над 190 продукта, пуснати на пазара през последните шест месеца.

 

Заповядайте на българското участие в Париж на IN-COSMETICS GLOBAL - изложбен център Paris Expo Porte de Versailles, щандове 1X109, 1U40, 1U49, 1R148

Снимки

България се представя на водещото глобално събитие за козметика в ПарижБългария се представя на водещото глобално събитие за козметика в ПарижБългария се представя на водещото глобално събитие за козметика в ПарижБългария се представя на водещото глобално събитие за козметика в ПарижБългария се представя на водещото глобално събитие за козметика в Париж