Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 18.04.2024 г., четвъртък

18 април 2024 16:13, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 3 месеца, брой четения: 531
Сливен

Председателят на общинския съвет в Сливен, Димитър Митев се включи снощи в награждаването на победителите в националния конкурс за рисунка „И нека бъде в сърцето ми пролет“.

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 4 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

На 20 юни в град Сливен идват едни от най-известните български естрадни певци, за да участват в концерта с кауза „С песен и стих в сърцата“.

11 души са задържани при специализирана полицейска операция в Сливенско по противодействие на конвенционалната престъпност, наркоразпространението, незаконен добив на дървесина, нерегламентирана продажба на акцизни стоки, пътна безопасност.

Върховният касационен съд окончателно наложи присъда от 14 години затвор на мъжа, който умишлено предизвика катастрофа край сливенското село Крушаре през ноември 2021 г., в която загина 19-годишен младеж.

Подготовката за отбелязване на „100 години лека атлетика в Сливен“ е в ход – тържественото честване на вековния юбилей ще се състои след десет дни.

Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) постигна трудна победа с 2:1 при визитата на Сливен в среща от 30 кръг на Югоизточната трета лига.